Collectie & Productfoto’s 2005

Vuurpijlen én een pijlenrek,..

Ook in 2005 werd er dat jaar weer regelmatig een bezoekje gebracht aan België. Ik was inmiddels moderator geworden op het AVP forum en de beste producten werden het hele jaar besproken. Je wist dus gericht waar je op af moest gaan. Eén van de producten die dat jaar intensief besproken werden, waren de Steelhawk pijlen. Deze kocht je onder andere voor weinig bij Dolfijn Vuurwerk in Baarle. Verder had je nog de King Kong pijlen, maar die waren iets minder. Uiteraard moesten we de Steelhawk pijlen even testen. Dan kwam er tussendoor ook nog een échte 100.000 klapper op m’n pad. Ook die ging mee in de collectie. Eind van het jaar werkte ik wederom in de vuurwerkwinkel van Berensen in Amsterdam. Echter was ik na deze 3 dagen zo vermoeid dat ik van die legale collectie geen foto’s meer heb genomen. Wel een mooie selectie van andere foto’s van dat jaar hieronder.

Een collectiefoto uit dat jaar:Zoals je op de foto kunt zien waren ook vuurpijlen dat jaar een gewild item bij me. Power Line pijlen van Edruco, de Super Show pijlen van Planet Fireworks (Engels merk), Rosy clouds assortiment van Original Fireworks, meerdere pakken Steelhawk pijlen, het Scirocco pijlenassortiment van BKV en de enige echte trueno knalpijlen van Alpeco.

Hoe steek je zoveel pijlen het beste af? Daar moest ik iets op verzinnen, dus werd er in de vrije weekenden gewerkt aan een pijlenrek.


Vive La France !

Tijdens de vakantie in de zomer in Frankrijk rond 14 juli nog wat leuks gevonden in een tabakszaak voor weinig. Uiteraard moest dat dan mee naar Nederland. In Frankrijk mag er flash kruit in de knallers zitten, dus menig rotje uit dit assortiment knalde natuurlijk harder dan de rotjes hier.


The Day After,.. 😥

Als de jaarwisseling dan eenmaal voorbij was, dan zag de straat er op 1 januari zo uit. De meeste grote spullen al wel nog dezelfde nacht in de ondergrondse container gedeponeerd, want zo zijn we natuurlijk wel.Dat jaar ook weer wat diverse product foto’s gemaakt. Je vindt ze in het foto-album hieronder.