Collectie & Productfoto’s 2007

Oud en nieuw in Woerden,..

In 2007 vierden we oud en nieuw in Woerden tezamen met een hele boel andere vuurwerkgekken.
Ik denk dat er ook nog nooit een jaar is geweest dat ik zoveel geld heb uitgegeven aan vuurwerk als in dat jaar.

Wat foto’s van mijn collectie uit dat jaar:


Curiosity Killed the Cat,..

Hier wat leuke foto’s van mijn 2 poezen, Cleo en Tinka. Zij vonden vuurwerk altijd erg interessant en dan met name de dozen. Leuk speelgoed !! Voor vuurwerk zelf waren ze ook nooit bang. Cleo zat altijd voor het raam naar alle mooie kleurtjes te kijken. Tinka vond dat geknal buiten wel prima en ging dan in haar kattenmandje schuilen. Helaas is Tinka in 2021 overleden en Cleo begin 2022. Ze werden beiden 16 jaar oud.

Ik bleek niet de enige met vuurwerk te zijn,..

Ja dat jaar in Woerden bleek ik zoals gezegd niet de enige met vuurwerk te zijn. Zet een stuk 6 van die vuurwerkgekken bij elkaar en je weet dat er in ieder geval die avond genoeg vuurwerk zal zijn om af te steken.

The Night After,.. 😥

Aan het eind van de avond was het één grote zooi in de straat. Met vereende krachten zijn we tot diep in de nacht bezig geweest om alles op te ruimen. Los afval ging in zakken, de grote cakes gingen allemaal op de vuurstapel. We kregen zelfs nog van alle kanten hulp van heel wat buren die genoten hadden van het vuurwerkspektakel. Top! Die avond was het ook erg mistig. Vandaar dat sommige foto’s een beetje wazig zijn geworden.In 2007 heb ik ook weer wat diverse product foto’s gemaakt. Je vindt ze in het foto-album hieronder.