Collectie & Productfoto’s 2023

De 3 dolle dwaze dagen voor mannen 😉

Ook in 2023 ben ik weer een leuk rondje langs alle vuurwerkwinkels gereden. Dit jaar mocht vuurwerk al verkocht worden op 28 december. 1 Dag eerder genieten dus. Ook zijn we dit jaar weer eens in Duitsland wezen kijken waar het een regelrecht gekkenhuis was. Hieronder een overzicht van de 3 dolle dwaze dagen voor mannen!

Eerste verkoopdag 28 december..

28-12-2023 – Deze dag begon voor ons om 0:00. Jawel om 0:00 gingen de eerste winkels al open voor de echte freaks. Om half 12 dus richting Amersfoort om de winkel bij Amersfoort Vathorst te bezoeken.
(klik op een foto om deze te vergroten)

28-12-2023 – Na een kort nachtje slapen vervolgens alweer vroeg uit de veren om naar een winkel in Almere te gaan (vrijwel om de hoek, dus niet zover rijden) en daar de bestelling op te halen ..
(klik op een foto om deze te vergroten)

28-12-2023 – Even de spullen thuisgebracht en om half 10 mochten we ons alweer melden in de volgende winkel. Vuurwerk Diemen onder de rook van Amsterdam. Niet al te grote winkel, maar een leuke en gezellige inrichting. Hier wat sfeerfoto’s..
(klik op een foto om deze te vergroten)

28-12-2023 – Na het bezoek aan Diemen zijn we richting Duitsland gereden om daar eens de sfeer te proeven. Dit jaar was het een gekkenhuis daar. Bij Thomas Phillips was het grootste deel van de winkel al leeggekocht. Bij de Norma was het niet veel beter. Gelukkig had de Lidl nog wel één en ander, maar daar was het echt enorm druk in de winkel. Tenslotte zijn we maar even bij Kaufland wezen kijken en hebben we daarvoor nog even een wat Duits voer naar binnengeschoven.
(klik op een foto om deze te vergroten)

Tweede verkoopdag..

29-12-2023 – De volgende dag gingen we in de ochtend nog even langs bij de kerstbomenboerderij in Nieuw-Vennep.
(klik op een foto om deze te vergroten)

29-12-2023 – In de middag zijn we nog even bij XL Vuurwerk in Houten wezen kijken.
(klik op een foto om deze te vergroten)

29-12-2023 – Na Houten zijn we nog even naar Vox Vuurwerk in Meppel doorgereden om een bestelling op te halen (klik op een foto om deze te vergroten)

Derde verkoopdag..

30-12-2023 – Op de laatste verkoopdag hebben we nog even VOS Vuurwerk in Huizen bezocht.
(klik op een foto om deze te vergroten)

Collectie 2023

Even wat diverse foto’s van de collectie van 2023.

Productfoto’s

En uiteraard hebben we dit jaar weer de nodige artikelen in detail gefotografeerd. Hier een overzichtje.