Collectie & Productfoto’s 2006

Stoken in Almere, op bezoek in Olen en 500 gram,..

In 2006 verliet ik mijn ouderlijk huis in Amsterdam en kwam te wonen in Almere Buiten. Nieuwe plek, nieuwe stook locatie dus. Mijn vader al lang blij, dan sliep hij niet het halve jaar met een vuurwerkvoorraad in zijn kledingkast haha..
Dat jaar voor het eerst een bezoekje gebracht aan Original Fireworks in Olen. Deze winkel was in dat jaar net nieuw en bij veel vuurwerkliefhebbers nog vrij onbekend. Ze waren nog volop in ontwikkeling van producten. Ik kreeg dat jaar dus ook enkele samples mee om eens uit te proberen. Deze zie je terug in o.a. mijn collectiefoto.
Voor de rest haalden we potten bij Alpeco per karton en werkte ik dat jaar ook weer bij Berensen in Amsterdam alwaar ik de nodige GBV spulletjes meenam. Nieuw in dat jaar waren de 500 grams potten van Pro-Line. Hartstikke duur, maar toch even proberen.
In 2006 ook de allereerste Zena Trophy, waar ik aan mee deed namens AVP. Dit filmpje kun je elders op de site terugvinden onder de sectie video’s.

Wat foto’s van de collectie uit dat jaar:

Zoals je op de foto’s kunt zien een bonte verzameling van spullen van Ertbrand, Alpeco, Original Fireworks en GBV.


Atómicos, nitraten uit Spanje.

Een item waar ik speciale herinneringen aan koester, waren dat jaar de atómicos. Nitraatjes uit Spanje van het merk Platon met fluit en loeiharde knal. Deze waren via via te koop en daar moest ik uiteraard wel de nodige pakjes van hebben.

The Day After,.. 😥

Aan alles komt helaas een eind. Na de jaarwisseling was het tijd om op te ruimen. De ondergrondse containers vlak voor de deur bleken een handige uitkomst te zijn en wat er niet in paste kon je er gewoon naast zetten. Verderop had die buurt in de nacht een flinke kerstbomen fik gemaakt met een zwartgeblakerd pleintje tot gevolg.In 2006 heb ik ook weer wat diverse product foto’s gemaakt. Je vindt ze in het foto-album hieronder.