Collectie & Productfoto’s 2022

Eindelijk weer na 2 jaar corona ellende..

2022. Na 2 jaar verbod door corona was het dan weer zover. Er mocht eindelijk weer legaal consumentenvuurwerk verkocht worden en dat gingen we doen ook.
Het werd een ware roadtrip van 3 dagen lang, waarbij ik meerdere winkels in het land bezocht.
31 December om 18:00 was het dan zover. Het afsteken mocht eindelijk weer. Na dagenlang nagelbijten door de slechte weersvoorspellingen bleek het die avond uiteindelijk mee te vallen.
Het was met name warm (onwerkelijk warm zelfs voor de tijd van het jaar), droog en er stond een stevig windje, windkracht 5, maar gelukkig niet hard genoeg om de vuurwerkvreugde te bederven.

We begonnen de oud en nieuw beleving met 3 dagenlang vuurwerkwinkels bezoeken. Hier een klein overzicht van de winkels waar ik geweest ben.

Eerste verkoopdag..

29-12-2022 – We begonnen de ochtend vroeg in Rijswijk bij de Rijswijkse Vuurwerkhal
(klik op een foto om deze te vergroten)

29-12-2022 – Na Rijkswijk reden we binnen een half uurtje door naar Zoetermeer, waar Tuincentrum de Driesprong zich bevindt.
Daar arriveerden we rond 9 uur. (klik op een foto om deze te vergroten)


29-12-2022 – In de middag zijn we even naar vuurwerk Almere Haven gereden om een bestelling op te halen. Hier viel met name op dat er echt al enorm veel artikelen uitverkocht waren. Blijft overigens wel altijd een mooie showroom om te zien.


29-12-2022 – In de namiddag nog even onderweg naar Amersfoort Vathorst om bij de plaatselijke Primera (omgetoverd tot vuurwerk Vathorst) een bestelling op te halen.
Ook hier was het gezellig druk deze middag.

Tweede verkoopdag..

30-12-2022 – Ook op deze dag gingen we weer vroeg op pad. Doel van de bestemming vandaag was Rijssen, waar de Knalkeet en Valk Vuurwerk gevestigd zijn.

Derde Verkoopdag..

31-12-2022 – De laatste verkoopdag alweer. Nog een paar winkels waar we langs moesten voor een bestelling. 1 Tussenstop in Huizen en 2 tussenstops in Almere (bij John de Knaller en de knallende ketel).

Collectie 2022

Even wat foto’s van mijn collectie van 2022.

Productfoto’s

En uiteraard hebben we dit jaar weer de nodige artikelen in detail gefotografeerd.